Neked is örökké fejfájást okoz az időszakos gumicsere? Nem akarsz órákat sorban állni, amíg az egyébként előre megbeszélt időpontra érkezvén még várakoznod kell? Szeretnéd gyorsan letudni a feladatot, mindezt úgy, hogy ne kelljen sokkal többet fizetned, mint a gumisnál?

Szolgáltatásunk különlegessége, hogy előre egyeztetett időpontban  érkezünk az általad megadott helyszínre, így a lehető legkényelmesebben és rugalmasan tudod elintézni az időszakos gumicserét.

A szezonális csere során szakértőink kimennek a lakóhelyedre vagy munkahelyedre, hogy a helyszínen végezzék el a szükséges cserét. Ezáltal el tudod kerülni a hosszadalmas szervizlátogatásokat és a várakozási időt. Minden szükséges felszerelést magunkkal hozunk, így nincs szükség arra, hogy elhagyd az otthonodat vagy munkahelyedet, miközben mi dolgozunk.

Mindemellett kényelmi szolgáltatásunk a gumik és abroncsok hoteleztetése. Ez azt jelenti, hogyha szeretnéd, akkor a szezonon kívüli abroncsokat biztonságos és szakszerű körülmények között eltároljuk Neked, így nem kell otthon helyet szorítanod nekik. Amikor eljön az ideje a cserének, mi gondoskodunk róla, hogy a megfelelő abroncsok készen álljanak, így mindig az évszaknak megfelelő gumikat használhatod.

Ha szükséges, új abroncsokat is tudunk biztosítani. Azonnal cserélhetjük a kopott vagy sérült gumikat, hogy mindig a legjobb minőségű és legbiztonságosabb abroncsokkal közlekedj. Széles választékunkból könnyedén megtalálhatod az autódnak leginkább megfelelőt.

A kerekeket a garázsból vagy tárolóból is kihozzuk Neked, hogy még kényelmesebbé tegyük a cserét.
Nem kell azzal foglalkoznod, hogy előre előkészítsd őket, vagy, hogy felkészülj a cserére. Mi mindent elintézünk, így neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd az új abroncsok nyújtotta biztonságot és teljesítményt.

Az időszakos gumicsere időben történő elintézése fontos a biztonságod érdekében. Szolgáltatásunkkal maximális kényelmet és rugalmasságot biztosítunk, hogy a gumicsere ne legyen többé nyűgös feladat, hanem egyszerű és gyors folyamat, amelyet a saját otthonod kényelméből intézhetsz.

Válassz minket, beszéljünk meg egy időpontot és tapasztald meg a professzionális, kényelmes szolgáltatás előnyeit!