Flottás gumiszerelés

Flottás Gumiszerelés – A Megbízható Partner Nagy Cégek Számára

 Miért Válasszon Minket?

Ha Ön egy több autós flottával rendelkező nagy cég vezetője, akkor tisztában van vele, milyen kihívásokkal jár az autópark folyamatos karbantartása és üzemeltetése. A Spirit Mobilgumi  flottás gumiszerelési szolgáltatása megkönnyíti az Ön dolgát, és számos előnyt nyújt vállalata számára.
 

 Előnyeink:

 1. Megbízhatóság, amire számíthat:
  Cégünk évek óta a szakma élvonalában van. Ügyfeleink számára mindig pontos és időben történő szolgáltatást nyújtunk. Bízza ránk járművei gumiszerelését, és garantáljuk, hogy mindig útra készek lesznek.
 2. Precizitás, ami különbséget tesz:
  A gumiszerelés nem csak egy gyors feladat számunkra – minden egyes munkát a legnagyobb odafigyeléssel végzünk. Modern felszereléseink és tapasztalt szakembereink biztosítják, hogy járművei a legjobb kezekben legyenek.
 3. Nagy tapasztalat:
  Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a flottás gumiszerelés területén. Minden járműtípus és gumimárka ismeretében dolgozunk, így biztos lehet benne, hogy minden felmerülő problémát professzionálisan kezelünk.
 4. Kedvező árak:
  Tudjuk, hogy egy nagy cég számára fontos a költséghatékonyság. Versenyképes árainkkal biztosítjuk, hogy a flottás gumiszerelés szolgáltatásunk gazdaságos megoldás legyen vállalata számára.
Felveszem a kapcsolatot

 Miért érdemes minket hívni?

 • Maximális Kényelem: Szolgáltatásunk helyszíni, így Önnek nem kell időt és energiát fordítania arra, hogy járműveit gumiszerelő műhelybe juttassa. Mi megyünk Önhöz, bármikor, bárhol.
 • Gyors és Hatékony Szolgáltatás: Tudjuk, hogy egy kieső jármű miatti leállás költséges lehet. Szolgáltatásunk gyors és hatékony, így minimalizáljuk a járművek állásidejét.
 • Személyre Szabott Megoldások: Minden flottának egyedi igényei vannak. Mi figyelembe vesszük az Ön vállalatának speciális szükségleteit, és ehhez igazítjuk szolgáltatásainkat.
Ne hagyja, hogy a gumiszerelési feladatok problémát jelentsenek az Ön számára! Válassza a Spirit Mobilgumi flottás gumiszerelési szolgáltatását, és élvezze a nyugalmat, amit a kiváló minőség és megbízhatóság nyújt!

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és hagyja, hogy mi gondoskodjunk az autóparkjáról!

Kerékmosás
GDPR

Rólunk

Helyszíni gumijavítással foglalkozom már 7 éve. Az évek során számos alkalommal kerestek meg olyan autósok, akik útszélen rekedtek defekt miatt és azonnali segítségre szorultak. Ez inspirált arra, hogy létrehozzam vállalkozásomat, melynek célja, hogy gyors és hatékony megoldást nyújtson azoknak, akik hirtelen defekttel szembesülnek.

Vállalkozásom alapítása óta több száz bajba jutott sofőrnek segítettem. Minden egyes alkalommal, amikor útnak indulok, az a célom, hogy a lehető leggyorsabban elérjem az ügyfeleket, és minimalizáljam a kellemetlenséget, amit a defekt okozhat. Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a gyorsaságra, precizitásra és ügyfélközpontúságra, hiszen tudom, milyen frusztráló lehet egy ilyen helyzet.

Helyszíni mentés weboldal aláírás

Csalók László
tulajdonos

SPIRIT autógumi - úton a megoldás

További szolgáltatások

Időszakos gumicsere

Szezonális abroncscsere házhoz kiszállással, hogy mindig az évszaknak megfelelő gumik legyenek az autódon.
Tovább olvasom

Defektjavítás

Azonnali segélyszolgáltatás helyszíni kiszállással 0-24 ügyeletben. Időpont egyeztetés nem szükséges.
Tovább olvasom

Abroncs- és felniértékesítés

Új és használt abroncsok, valamint felnik értékesítése különféle márkákból és méretekben.
Tovább olvasom

Gumitárolás

Lecserélt autógumijait, felnijeit a következő szezonig szakszerűen eltároljuk fedett, riasztott helyen.
Tovább olvasom

TPMS programozás

Új nyomásérzékelő szenzor értékesítés és programozás. Keréknyomás figyelő rendszere újra a valóságot mutathatja.
Tovább olvasom