Gumitárolás

A gumitárolás, vagy ahogy sokan hívják, gumihotel szolgáltatásunk célja, hogy biztosítsuk az abroncsok megfelelő állapotának megőrzését, amikor nincsenek használatban. A szezonális csere idején ugyanis sok autótulajdonos nem tudja, vagy nem akarja megoldani azt a kérdést, hogy hol és hogyan tárolja az éppen nem használt gumikat.

Pedig ez egy nagyon fontos kérdés, ugyanis a helytelen tárolás jelentősen csökkentheti a gumik élettartamát és teljesítményét. Szolgáltatásunk révén egyszerű és biztonságos megoldást kínálunk erre a problémára, így az abroncsok mindig készen állnak a következő szezonra.

A megfelelő tárolással hozzájárulunk a hosszabb élettartamhoz és a maximális teljesítményhez.
Gondoskodunk arról, hogy a gumik száraz, hűvös és sötét helyen legyenek elhelyezve, mivel a közvetlen napfény, a magas hőmérséklet és a nedvesség károsíthatják az anyagot. Ezen kívül, a gumikat megfelelő helyzetben tároljuk, hogy elkerüljük a deformációt és az egyéb mechanikai sérüléseket.

Az otthoni tárolás gyakran nehézségekbe ütközhet, különösen, ha nincs elegendő hely vagy megfelelő körülmények. Ráadásul a gumik szakszerű tárolása speciális eszközöket és környezetet igényel, amelyeket otthoni körülmények között nehéz biztosítani.

Vedd igénybe gumitárolás szolgáltatásunkat és a kényelem mellett költséget is meg tudsz takarítani, ugyanis, ha mi végezzük a helyszínen, nálad, vagy a munkahelyeden a cserét, akkor jelentős kedvezményt adunk az árból.

Velünk időt és energiát is meg tudsz spórolni, mivel nem kell az abroncsokat szállítanod vagy cipelgetned, mert mi mindent elintézünk helyetted. Amikor eljön az ideje a következő cserének, egyszerűen csak jelezd nekünk, és mi előkészítjük az abroncsokat, hogy gyorsan és zökkenőmentesen átállhass az új szezonra.

Hívj minket most és beszéljünk ezekről a dolgokról is!

Rólunk

Helyszíni gumijavítással foglalkozom már 7 éve. Az évek során számos alkalommal kerestek meg olyan autósok, akik útszélen rekedtek defekt miatt és azonnali segítségre szorultak. Ez inspirált arra, hogy létrehozzam vállalkozásomat, melynek célja, hogy gyors és hatékony megoldást nyújtson azoknak, akik hirtelen defekttel szembesülnek.

Vállalkozásom alapítása óta több száz bajba jutott sofőrnek segítettem. Minden egyes alkalommal, amikor útnak indulok, az a célom, hogy a lehető leggyorsabban elérjem az ügyfeleket, és minimalizáljam a kellemetlenséget, amit a defekt okozhat. Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a gyorsaságra, precizitásra és ügyfélközpontúságra, hiszen tudom, milyen frusztráló lehet egy ilyen helyzet.

Helyszíni mentés weboldal aláírás

Csalók László
tulajdonos

SPIRIT autógumi - úton a megoldás

További szolgáltatások

Flottás gumiszerelés

Céges gépjárműpark gumi- és felnicseréje a cég telephelyén, gépjárművenkénti kedvezményekkel.
Tovább olvasom

Időszakos gumicsere

Szezonális abroncscsere házhoz kiszállással, hogy mindig az évszaknak megfelelő gumik legyenek az autódon.
Tovább olvasom

Defektjavítás

Azonnali segélyszolgáltatás helyszíni kiszállással 0-24 ügyeletben. Időpont egyeztetés nem szükséges.
Tovább olvasom

Abroncs- és felniértékesítés

Új és használt abroncsok, valamint felnik értékesítése különféle márkákból és méretekben.
Tovább olvasom

TPMS programozás

Új nyomásérzékelő szenzor értékesítés és programozás. Keréknyomás figyelő rendszere újra a valóságot mutathatja.
Tovább olvasom