Időszakos gumicsere

Neked is örökké fejfájást okoz az időszakos gumicsere? Nem akarsz órákat sorban állni, amíg az egyébként előre megbeszélt időpontra érkezvén még várakoznod kell? Szeretnéd gyorsan letudni a feladatot, mindezt úgy, hogy ne kelljen sokkal többet fizetned, mint a gumisnál?

Szolgáltatásunk különlegessége, hogy előre egyeztetett időpontban  érkezünk az általad megadott helyszínre, így a lehető legkényelmesebben és rugalmasan tudod elintézni az időszakos gumicserét.

A szezonális csere során szakértőink kimennek a lakóhelyedre vagy munkahelyedre, hogy a helyszínen végezzék el a szükséges cserét. Ezáltal el tudod kerülni a hosszadalmas szervizlátogatásokat és a várakozási időt. Minden szükséges felszerelést magunkkal hozunk, így nincs szükség arra, hogy elhagyd az otthonodat vagy munkahelyedet, miközben mi dolgozunk.

Mindemellett kényelmi szolgáltatásunk a gumik és abroncsok hoteleztetése. Ez azt jelenti, hogyha szeretnéd, akkor a szezonon kívüli abroncsokat biztonságos és szakszerű körülmények között eltároljuk Neked, így nem kell otthon helyet szorítanod nekik. Amikor eljön az ideje a cserének, mi gondoskodunk róla, hogy a megfelelő abroncsok készen álljanak, így mindig az évszaknak megfelelő gumikat használhatod.

Ha szükséges, új abroncsokat is tudunk biztosítani. Azonnal cserélhetjük a kopott vagy sérült gumikat, hogy mindig a legjobb minőségű és legbiztonságosabb abroncsokkal közlekedj. Széles választékunkból könnyedén megtalálhatod az autódnak leginkább megfelelőt.

A kerekeket a garázsból vagy tárolóból is kihozzuk Neked, hogy még kényelmesebbé tegyük a cserét.
Nem kell azzal foglalkoznod, hogy előre előkészítsd őket, vagy, hogy felkészülj a cserére. Mi mindent elintézünk, így neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd az új abroncsok nyújtotta biztonságot és teljesítményt.

Az időszakos gumicsere időben történő elintézése fontos a biztonságod érdekében. Szolgáltatásunkkal maximális kényelmet és rugalmasságot biztosítunk, hogy a gumicsere ne legyen többé nyűgös feladat, hanem egyszerű és gyors folyamat, amelyet a saját otthonod kényelméből intézhetsz.

Válassz minket, beszéljünk meg egy időpontot és tapasztald meg a professzionális, kényelmes szolgáltatás előnyeit!

Rólunk

Helyszíni gumijavítással foglalkozom már 7 éve. Az évek során számos alkalommal kerestek meg olyan autósok, akik útszélen rekedtek defekt miatt és azonnali segítségre szorultak. Ez inspirált arra, hogy létrehozzam vállalkozásomat, melynek célja, hogy gyors és hatékony megoldást nyújtson azoknak, akik hirtelen defekttel szembesülnek.

Vállalkozásom alapítása óta több száz bajba jutott sofőrnek segítettem. Minden egyes alkalommal, amikor útnak indulok, az a célom, hogy a lehető leggyorsabban elérjem az ügyfeleket, és minimalizáljam a kellemetlenséget, amit a defekt okozhat. Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a gyorsaságra, precizitásra és ügyfélközpontúságra, hiszen tudom, milyen frusztráló lehet egy ilyen helyzet.

Helyszíni mentés weboldal aláírás

Csalók László
tulajdonos

SPIRIT autógumi - úton a megoldás

További szolgáltatások

Flottás gumiszerelés

Céges gépjárműpark gumi- és felnicseréje a cég telephelyén, gépjárművenkénti kedvezményekkel.
Tovább olvasom

Defektjavítás

Azonnali segélyszolgáltatás helyszíni kiszállással 0-24 ügyeletben. Időpont egyeztetés nem szükséges.
Tovább olvasom

Abroncs- és felniértékesítés

Új és használt abroncsok, valamint felnik értékesítése különféle márkákból és méretekben.
Tovább olvasom

Gumitárolás

Lecserélt autógumijait, felnijeit a következő szezonig szakszerűen eltároljuk fedett, riasztott helyen.
Tovább olvasom

TPMS programozás

Új nyomásérzékelő szenzor értékesítés és programozás. Keréknyomás figyelő rendszere újra a valóságot mutathatja.
Tovább olvasom