TPMS programozás

A gumiabroncs-nyomás monitorozása elengedhetetlen a biztonságos és hatékony közlekedéshez.
Szolgáltatásunk célja, hogy professzionális TPMS (Tire Pressure Monitoring System) programozással egy olyan jól kalibrált rendszered legyen, ami folyamatosan figyeli az abroncsnyomást, és azonnal jelzi, ha bármelyik érték veszélyesen alacsony szintre csökken. Ez nemcsak a közúti biztonságot növeli, hanem hozzájárul a gumik optimális állapotának fenntartásához is, ami költség- és energiamegtakarítást eredményez hosszú távon.

Mivel 5 féle berendezésünk van, így gyakorlatilag bármilyen személygépjárművet el tudunk vállalni.
Nyomásérzékelő szenzorokat akár a raktárból is elő tudjuk venni, így nem kell heteket várnod arra, hogy megérkezzen a szükséges alkatrész.

Szakembereink precíz munkával állítják be és kalibrálják a nyomásérzékelőket, biztosítva a pontos adatszolgáltatást. Az új érzékelők beszerelése és programozása különösen hasznos abroncs- vagy felnicsere, illetve meghibásodás esetén. A helytelen kalibráció hamis riasztásokhoz vagy késedelmes jelzésekhez vezethetnek, ami veszélyes lehet.

A megfelelően működő TPMS számos előnnyel jár. Leginkább a biztonságodat szolgálja a defektkockázat csökkentésével és a jobb úttartással. Emellett meghosszabbítja az abroncsok élettartamát, mivel az ideális nyomás lassítja a kopást. A gördülési ellenállás optimalizálásával pedig javítja az üzemanyag-hatékonyságot is.

Teljes körű TPMS programozási szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy a rendszer pontosan és megbízhatóan működjön. Modern eszközeinkkel ellenőrizzük, kalibráljuk, és szükség esetén cseréljük az érzékelőket. Figyelmet fordítunk az autó fedélzeti rendszerével való kommunikációra is, hogy minden adat megfelelően jelenjen meg a műszerfalon.

Fordulj hozzánk bizalommal, hogy autód mindig a legmagasabb szinten teljesíthessen, a legnagyobb biztonság mellett!

Rólunk

Helyszíni gumijavítással foglalkozom már 7 éve. Az évek során számos alkalommal kerestek meg olyan autósok, akik útszélen rekedtek defekt miatt és azonnali segítségre szorultak. Ez inspirált arra, hogy létrehozzam vállalkozásomat, melynek célja, hogy gyors és hatékony megoldást nyújtson azoknak, akik hirtelen defekttel szembesülnek.

Vállalkozásom alapítása óta több száz bajba jutott sofőrnek segítettem. Minden egyes alkalommal, amikor útnak indulok, az a célom, hogy a lehető leggyorsabban elérjem az ügyfeleket, és minimalizáljam a kellemetlenséget, amit a defekt okozhat. Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a gyorsaságra, precizitásra és ügyfélközpontúságra, hiszen tudom, milyen frusztráló lehet egy ilyen helyzet.

Helyszíni mentés weboldal aláírás

Csalók László
tulajdonos

SPIRIT autógumi - úton a megoldás

További szolgáltatások

Flottás gumiszerelés

Céges gépjárműpark gumi- és felnicseréje a cég telephelyén, gépjárművenkénti kedvezményekkel.
Tovább olvasom

Időszakos gumicsere

Szezonális abroncscsere házhoz kiszállással, hogy mindig az évszaknak megfelelő gumik legyenek az autódon.
Tovább olvasom

Defektjavítás

Azonnali segélyszolgáltatás helyszíni kiszállással 0-24 ügyeletben. Időpont egyeztetés nem szükséges.
Tovább olvasom

Abroncs- és felniértékesítés

Új és használt abroncsok, valamint felnik értékesítése különféle márkákból és méretekben.
Tovább olvasom

Gumitárolás

Lecserélt autógumijait, felnijeit a következő szezonig szakszerűen eltároljuk fedett, riasztott helyen.
Tovább olvasom